Toimiston 23:n tarina alkaa vuodesta 2013. Toimisto perustettiin alunperin mainostoimistojen freelancetarpeita varten. Muutaman vuoden kuluttua julkaistiin kuitenkin jo ensimmäinen kaupunkijuliste ja verkkokauppa. Tuo ensimmäinen juliste sai hiljalleen kaverikseen viisi muutakin tyylikästä sisustusjulistetta.

Loppuvuodesta 2019 Toimisto julkaisi kaupunkijulisteiden rinnalle kolme kangaskassia. Nämä uudet kangaskassit ovat myös kaupunkiteemalla, mutta ne tarjoavat sen lisäksi kaikille muillekin hieman jotain. Kaupunkien lisäksi kassien printtiin on päässyt muutama oman graafikkomme Otto Joutsenlahden mielestä siisti eläin – mopsi, mangusti ja laiskiainen. Eläimet on myös tietenkin nimetty: Frank niin kuin Helsinki, Pepe Jyväskylästä ja Turun oma poika Joe.

Kangaskasseissamme cooleja printtejäkin coolimpaa on kuitenkin aivan täysin toinen juttu: kassit on valmistettu sataprosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Kassien valmistukseen on kerätty käytettyjä muovipulloja ja luomupuuvillateollisuuden leikkuujätettä. Tämän jälkeen näistä materiaaleista on tehty puuvillapolyesterilankaa, jossa on suhteessa 60 % puuvillaa ja 40 % polyesteria. Tästä langasta on sitten tehty kangaskassimme. Yhden kassin valmistukseen on mennyt noin viisi muovipulloa. Tämä jos mikä on coolia.

Julisteita ja kangaskasseja on saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä ja verkkokaupastamme. Meitä kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa, jossa kerromme tuoreimmat tiedot uusista tuotteista ja jälleenmyyjistä.

Toimisto 23 on vantaalaisen yrittäjäpariskunnan projekti, harrastus ja intohimo.

Kiitos, että tuet suomalaista suunnittelua.
Kiitos, että autat luomaan roskasta uutta.

Otto & Sanni

Toimisto 23