Miksen voi valita toimitustavaksi noutoa, vaikka asun Helsingissä?

Toimisto 23:lla ei ole fyysistä kivijalkamyymälää. Meillä on kuitenkin Helsingissä useampikin jälleenmyyjä, joilta voit hakea julisteitamme. Tutustu jälleenmyyjiin täällä!

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus, kunhan tuote on alkuperäispakkauksessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakas sitoutuu myös itse maksamaan palautuksesta aiheutuvat kulut. Kaikki kauppa- ja toimitusehdot löydät täältä.

Mitä toimitus maksaa?

Toimituskulut riippuvat tuotteiden määrästä ja koosta. Pelkkiä kangaskasseja sisältävät tilaukset saamme toimitettua kirjeenä, jolloin postimaksuksi muodostuu 3,20 €. Jos tilauksessa on mukana julisteita, toimitus tapahtuu pakettina ja tällöin toimituskulut ovat 5,90 €. Yli 50 € tilauksissa me maksamme postikulut puolestasi ja tällöin toimitamme paketin kirjepostina tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen tilauksen sisällöstä riippuen. Jos haluat paketin mieluummin pakettiautomaattiin, kerrothan haluamasi pakettiautomaatin sijainnin tilauksen kommenttikentässä.

Mitä maksutapoja verkkokaupassanne on?

Käytämme maksunvälityspalveluihin OP:n omistamaa suomalaista Checkoutia. Tällä hetkellä voit maksaa verkkokaupassamme seuraavilla maksutavoilla:
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Miksei minua lähin pakettiautomaatti näy listalla, vaikka osoitteeni on oikein?

Pakettiautomaattilistaus perustuu postinumeroon. Joskus katuosoitteesi saattaa olla aivan postinumeroalueesi reunalla ja tällöin viereisen alueen automaatit saattavat tosiaan olla sinua lähempänä, vaikka eivät listalla näykään. Löytääksesi lähimmän automaatin, vieraile Postin toimipistesivulla ja tarkista kartalta sinua lähin vihreä ympyrä (pakettiautomaatti). Syötä tämän automaatin postinumero osoitekenttään tilaussivulla ja oikean automaatin pitäisi ilmestyä listalle. Meidän tilausjärjestelmäämme ”väärä” postinumero ei haittaa. 🙂

Teettekö tilauksesta julisteita?

Valitettavasti tähän emme pysty yksittäisten julistetoiveiden kohdalla johtuen julisteen aikaavievästä valmistustavasta. Toiveita otamme kuitenkin vastaan ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Instagramissa, saat heti tiedon, kun julkaisemme jotain uutta!

Lisäämme vastauksia kysymyksiin sitä mukaa kun niitä tulee. Jos jokin jäi askarruttamaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@toimisto23.fi tai käytä yhteydenottolomaketta. Vastaamme mahdollisimman pian!

Toimisto 23