Sisustusjulisteet
Toimisto 23:n sisustusjulisteet esittelevät modernilla otteella Suomen suurimpien kaupunkien keskusta-aluetta ja niiden lähiympäristöä. Julisteiden hillityn vangitseva minimalistinen tumma väriteema sopii monenlaiseen tyyliin ja kotiin. Julisteet painetaan Suomessa laadukkaalle mattapintaiselle ja miellyttävän tuntuiselle julistepaperille.

Suomi-juliste

15,00 

Tilaa tyylikäs Suomi-juliste itsellesi tai vaikka lahjaksi! Julisteen koko on 50×70 cm, joten se sopii suoraan esimerkiksi moniin Ikean kehyksiin. Juliste toimitetaan postitusputkessa.

Suomi-juliste painetaan Kaarinassa laadukkaalle julistepaperille.

Tutustu tarkemmin julisteeseen

Helsinki-juliste

15,00 

Tilaa tyylikäs Helsinki-juliste itsellesi tai vaikka lahjaksi! Julisteen koko on 50×70 cm, joten se sopii sellaisenaan esimerkiksi moniin Ikean kehyksiin. Juliste toimitetaan postitusputkessa.

Helsinki-juliste painetaan Helsingissä laadukkaalle mattapintaiselle julistepaperille.

Tutustu tarkemmin julisteeseen

Oulu-juliste

15,00 

Tilaa tyylikäs Oulu-juliste itsellesi tai vaikka lahjaksi! Julisteen koko on 50×70 cm, joten se sopii suoraan esimerkiksi moniin Ikean kehyksiin. Juliste toimitetaan postitusputkessa.

Oulu-juliste painetaan Helsingissä laadukkaalle mattapintaiselle julistepaperille.

Tutustu tarkemmin julisteeseen

Tampere-juliste

15,00 

Tilaa tyylikäs Tampere-juliste itsellesi tai vaikka lahjaksi! Julisteen koko on 50×70 cm, joten se sopii suoraan esimerkiksi moniin Ikean kehyksiin. Juliste toimitetaan postitusputkessa.

Tampere-juliste painetaan Helsingissä laadukkaalle mattapintaiselle julistepaperille.

Tutustu tarkemmin julisteeseen

Jyväskylä-juliste

15,00 

Tilaa tyylikäs Jyväskylä-juliste itsellesi tai vaikka lahjaksi! Julisteen koko on 50×70 cm, joten se sopii suoraan esimerkiksi moniin Ikean kehyksiin. Juliste toimitetaan postitusputkessa.

Jyväskylä-juliste painetaan Helsingissä laadukkaalle mattapintaiselle julistepaperille.

Tutustu tarkemmin julisteeseen

Toimisto 23